geslaagd concert kna lemele

Muziekvereniging Kunst Na Arbeid (KNA) uit Lemele kan terugkijken op een druk bezocht en geslaagd concert. Op 14 maart jl. heeft KNA de muziekliefhebbers uit Lemele en omgeving weer verrast met een gevarieerd programma. Het orkest onder leiding van Gert Wagenaar bracht een afwisselend programma ten gehore. Deze avond stond in het teken van tv- & filmmuziek met o.a. James Bond, The Pink Panther en The Police Academy. De melodieën van James Bond en Skyfall werden meegezongen door zangeres Annemiek Volkers. Ook was er een bijdrage van de kinderen van basisschool de Ichthus die als gelegenheidskoor, enthousiast nummers van Kinderen voor Kinderen zongen.

Na de pauze betrad de drumband het podium onder leiding van Martin van der Veen met bekende ritmes, zoals The A-Team en een voorbij denderende locomotief. Waarbij de muziek werd ondersteund door beelden op een powerpoint, om zo nog makkelijker op te gaan in de juiste sfeer. Al met al een optreden dat bij alle aanwezigen in Zaal Dijk erg in de smaak viel.

Daarnaast zijn een drietal leden gehuldigd. Jan Schoemaker 60 jaar lid, Herman Klein Horsman jr. 50 jaar lid en Martin van der Veen 40 jaar lid. Bij elkaar maken zij al 150 jaar muziek, hulde voor deze trouwe leden. Voorzitter Arjan Stirtjan prees hun jarenlange inzet voor de vereniging op verschillende vlakken.

Aan het eind van het concert gaf Arjan Stirtjan na 10 jaar voorzitterschap het hamertje symbolisch over aan de nieuwe voorzitter van de muziekvereniging ,Hanneke Scholten.

Het concert werd traditioneel afgesloten met een gezamenlijke mars, waarna het nog lang gezellig was in Zaal Dijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.