gb raalte heerst in broekland en heeten

Vooral in Heeten en Broekland sloeg Gemeentebelangen flink toe. In die plaatsen haalde de partij meer dan 50 procent van de stemmen binnen.

In Broekland kreeg de partij van lijsttrekker (en wethouder) Wagenmans 331 van de 606 uitgebrachte stemmen. De kandidaatstelling van Broeklander Jasper Guldemond heeft daar zonder meer aan bijgedragen. Guldemond, nummer zeven van de kieslijst, ligt goed in zijn woonplaats. Daarnaast had de partij een speciale paragraaf voor Broekland aan het programma toegevoegd.

In het Broekland-paragraaf stelt Wagenmans over Guldemond: “Jasper is zeer betrokken bij alles wat er zich in Broekland afspeelt. Hij is een drijvende kracht bij veel activiteiten in het dorp en denkt in oplossingen. Hij kan als geen ander de belangen van Broekland en de inwoners en die van de wijde omgeving behartigen.”

Ook in Heeten sloeg winnaar Gemeentebelangen Raalte toe. Daar viel veel te halen, omdat Wagenmans misschien wel de populairste gemeentebestuurder van Raalte is. Daarnaast had concurrent CDA natuurlijk een grote stemmentrekker in de persoon van Jan Oosterwechel verloren, omdat hij in de afgelopen raadsperiode afzonderlijk van het CDA verder ging.

Ook in Heeten pakte Gemeentebelangen meer dan de helft van de stemmen. Van de bijna 1900 Heetense stemmen, gingen er dik 1150 naar Gemeentebelangen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.