Home / archiefcentraal / gb olst wijhe draagt winst op aan brinks

gb olst wijhe draagt winst op aan brinks

“Overweldigend dit,” stelt Marcel Blind. “Dit had ik niet meer verwacht na de vervelende publicaties van de afgelopen dagen.” Leden van de partij haalden fors uit naar de manier waarop de kieslijst tot stand was gekomen en de politieke koers die gevaren wordt door GB Olst-Wijhe. Die kritiek lijkt achteraf geen grote gevolgen te hebben voor de uitslag.

Blind stelde daags voor de verkiezingen dat hij zich gesteund voelde door reacties om hem heen na de publicaties. Mensen stelden op hem te stemmen wegens daadkrachtig bestuur, zelfs uit andere partijen kreeg hij steunbetuigingen.

Ondanks de zetelwinst, staat Blind tegelijkertijd stil bij de ontvallen Jan Brinks. Fractievoorzitter Brinks kwam in september 2013 bij een noodlottig ongeval om het leven. “We dragen de overwinning op aan Jan Brinks. Zonder hem waren we hier nu niet.”

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.