flair fashion voorspelt pantalon broeken

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. “Dit voorjaar gaan we veel lange rokken zien”, zegt Esther Hietberg van Flair Fashion. “De eerste serie is bij ons namelijk al bijna uitverkocht. Een lange smalle rok wordt gecombineerd met een grote open gebreide trui. Daaronder draag je dan bijvoorbeeld runnershoes of sneakers. Wij zijn zelf erg enthousiast over deze look.”

Bij de lange broek zie je het model pantalon terugkomen. In grote lijnen is het Scandinavische modebeeld steeds meer aanwezig. Pantalon broek, grote grove rondgevormde vesten en/of jassen en de wat langere rechte blazers. Tops accenturen niet de taille, maar zijn juist recht en de schouderpartij van de tops wordt goed benadrukt. Het is mode die het silhouet van de vrouw goed weergeeft. Verder zie je in de winkel de jumpsuit en korte broeken.

Wat betreft de kleuren zijn er naast zwart en crème veel pasteltinten en vervaagde kleuren. “Prints blijven aanwezig in het modebeeld”, zegt Esther. “We moeten echter ook rekening houden met de vrouw die geen print en/of glitterstof wenst.”

Flair Fashion heeft een speciaal avondarrangement. De winkel gaat ‘s avonds op verzoek open voor de vrouw die graag alleen winkelt of alleen ’s avonds tijd heeft. Ook kunnen dames er een vriendinnenavond van maken. Deze avondopenstelling is gratis en daarnaast krijg je een hapje en een drankje aangeboden.

Flair Fashion is gevestigd aan de Marktstraat 8b in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.fullflair.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.