finalisten sallands got talent bekend

Uiteindelijk heeft de jury zes acts doorgelaten naar de finale van Salland’s Got Talent op zaterdag 10 mei.

Een deskundige jury, bestaande uit Sylvia van Raaij, Nienke en Eline Koenjer beoordeelde de acts. Vanwege de grote inzet en het enthousiasme van de deelnemers, had de jury het niet gemakkelijk. Uiteindelijk gaf de voorzitter van de jury groen licht aan de volgende acts, die op zaterdag 10 mei in de finale zullen staan:

De rock/jazzband The Muncks, rapduo Flowiezo, kleinkunstenaar Maarten van Veen, zangeres Kim Bakker, moderne danseressen Charlotte, Sarah & Aniek en singer/songwriter Thomas Dozeman.

Tijdens de finale mogen ze allemaal twee nummers doen. Zo kunnen ze nog beter hun veelzijdigheid tonen en belooft het een zeer gevarieerde avond te worden. Belangstellenden, familieleden, vrienden, iedereen is welkom om de finalisten op zaterdag 10 mei aan te moedigen! De winnaar van de juryprijs wint diverse optredens in het HOFtheater en/of plaatselijke festivals. De winnaar van de publieksprijs krijgt een workshop in zijn haar genre aangeboden om hun talent verder te ontwikkelen.

Kaartverkoop

Kaarten voor de finale van Salland’s Got Talent op 10 mei zijn gratis. Het is wel wenselijk om je via de website aan te melden en daar je E-ticket te printen. Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.