feestelijke heropening welkoop heino

De Welkoop in Heino is de afgelopen weken vernieuwd en dat moet gevierd lopen. De festiviteiten duren van donderdag 20 maart tot zondag 23 maart. Je kan dan onder andere de vernieuwde Welkoop-inrichting bekijken. De winkel heeft nu meer ruimte en meer licht. Met deze interne verbouwing gaat een grote wens van ondernemer André Lobbert en zijn team in vervulling.

Tijdens de feestelijke heropening van Welkoop Heino kun je op donderdag, onder het genot van koffie en cake, de vernieuwde winkel bekijken en dan start het feestelijke heropeningsprogramma. Verder is er donderdag een voedseldeskundige van Royal Canin leverancier van rasspecifieke diervoeding aanwezig, tijdens de extra koopavond van 15.00 tot 20.00 uur.

De winkel is opnieuw ingedeeld en lijkt daardoor veel groter en door nieuwe en betere presentatietechnieken is er meer ruimte en zijn er meer mogelijkheden om de producten te presenteren. Het assortiment op het gebied van tuin, dierbenodigdheden, werkkleding en schoeisel is uitgebreid, net als de paarden- en ruiteraccessoires. Ook de afdeling Klus krijgt weer een extra accent in de vernieuwde winkel.

Vrijdag staat volledig in het teken van ECOstyle; in de ochtend is er tijd voor een uitgebreid tuinadvies, grondanalyses en o.a. het 7-stappenplan voor een mooier en gezonder gazon. De namiddag, van 16.00 tot 20.00 uur, is gereserveerd voor de introductie van het nieuwe ECOstyle speciaalvoer, met oplossingen voor bijvoorbeeld klachten aan huid en vacht.

Op zaterdag zijn de mensen van Prins diervoeding aanwezig vanaf 10.00 uur om je te informeren over het assortiment van Welkoop Heino. Ook is er op zaterdag extra aandacht voor weideafrastering van Gallagher.

Verder is er alle dagen voor de kinderen een springkussen aanwezig en zijn er prijzen te winnen met een mooie kleurplaatwedstrijd. Ook zal Clown Kapie op zaterdag en zondag aanwezig zijn om de kleinste klanten te vermaken.

Tijdens de openingsdagen profiteren de klanten van Welkoop Heino van feestelijke aanbiedingen. Naast allerlei praktische zaken rond tuin en dier kan elke klant zijn voordeel halen met 20% korting op een artikel naar keuze met de kortingsbon uit onze advertentie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.