embrace omarmt het voorjaar

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Wij van Embrace omarmen het voorjaar! In onze wereld speelt de vrouw de hoofdrol. Daarom is ons motto ‘wij willen iedere vrouw gelukkiger en mooier maken en zich mooier laten voelen door middel van haar outfit’. “Bij Embrace hebben wij doorlopend nieuwe collecties zodat onze kledinglijn altijd up to date is met de laatste modetrends. Wij proberen een perfecte mix te maken van onder andere trends, betaalbaarheid, optimale pasvorm en hoogwaardige kwaliteit,” aldus Erika de Groot van Embrace.

Dit voorjaar zijn er vooral veel blauwtinten, pastels en zand. Ook zal de jumpsuit geheel nieuw in de collectie komen. “De jumpsuit is een tijdje uit de collectie geweest maar is helemaal weer terug in beeld. We hebben hem in zowel universele kleuren als in vele prints, in soepel vallende stoffen zoals tricot en viscose. Ook zijn de nieuwste voorjaars collecties binnen van Elvira, Soya Concept, ’s Oliver, Anna Scott, Dreamstar, Enjoy, Yest en Anna Parker”.

Van de broeken zijn de volgende top merken in huis, Angels en Mavi Jeans. Deze merken hebben een perfecte pasvorm en zijn in vele verschillende modellen en lengtematen te verkrijgen. Zodat we voor iedere vrouw het juiste model kunnen presenteren. Daarnaast wil Embrace in haar winkelformule duidelijk naar voren laten komen dat Embrace maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Embrace is gevestigd aan de Herenstraat 9-11 in Raalte. Online vind je Embrace op staging2.embrace.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.