eerste paal hutten en zonen in de grond

De eerste paal van Hutten en Zonen staat in de grond. De slagerij uit Nieuw Heeten krijgt een nieuw pand aan de IJzerweg 1 in Heeten. De historische gebeurtenis werd goedbezocht. Ook onze fotograaf Joost Jansen nam een kijkje.

Vastgoedontwikkelaar Explorius gaat de locatie van Hutten in Nieuw Heeten herontwikkelen tot woningbouw. Slachterij Hutten is sinds 1928 gevestigd op het terrein tussen de Ambachtsstraat en de Okkenbroekstraat in Nieuw Heeten. De ruimte voor ontwikkeling en uitbreiding ontbreekt op deze locatie. Daarom waren de eigenaren, Marcel en Vincent Hutten, al geruime tijd op zoek naar een goede locatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.