Home / archiefcentraal / eerste paal hutten en zonen in de grond

eerste paal hutten en zonen in de grond

De eerste paal van Hutten en Zonen staat in de grond. De slagerij uit Nieuw Heeten krijgt een nieuw pand aan de IJzerweg 1 in Heeten. De historische gebeurtenis werd goedbezocht. Ook onze fotograaf Joost Jansen nam een kijkje.

Vastgoedontwikkelaar Explorius gaat de locatie van Hutten in Nieuw Heeten herontwikkelen tot woningbouw. Slachterij Hutten is sinds 1928 gevestigd op het terrein tussen de Ambachtsstraat en de Okkenbroekstraat in Nieuw Heeten. De ruimte voor ontwikkeling en uitbreiding ontbreekt op deze locatie. Daarom waren de eigenaren, Marcel en Vincent Hutten, al geruime tijd op zoek naar een goede locatie.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.