een voor allen bedankt kiezers

“Net als het aantal blanco stemmen, waar we van onder de indruk zijn. Het mogen kiezen is een recht. Net als het verkiesbaar mogen stellen (alhoewel daar nog wel enkele hobbels voor moesten worden overwonnen). Een ervaring die je niet gauw vergeet. Naar aanleiding van de uitslag kregen we van een zittend politicus de reactie: ‘Jullie hebben je zelf het recht verworven om kritisch te zijn en je mening te geven door je verkiesbaar te stellen en niet anoniem je gal te spuwen via de diverse media!’”

“Ook in Raalte is politiek mensenwerk en worden de eigenlijke beslissingen niet genomen in de raadzaal maar daar buiten. Met dit in ons achterhoofd kunnen we de uitslag dan ook best accepteren en zullen we de komende vier jaar dan ook de Raalter politici blijven volgen en waar nodig onze mening (namens u) blijven geven .”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.