Home / archiefcentraal / eagles dik onderuit in rotterdam

eagles dik onderuit in rotterdam

Go Ahead Eagles heeft zondagmiddag een dikke nederlaag geleden tegen Feyenoord. In Rotterdam werd het 5-0 voor de thuisploeg. Go Ahead Eagles begon uitermate slap aan het duel en kwam al vrij snel op 1-0 achterstand door een doelpunt van Lex Immers.

Na de 1-0 kwam Go Ahead beter in de wedstrijd en kreeg het zelfs enkele kansjes. Zo belandde een vrije trap van Jop van der Linden op de paal. Ook Falkenburg kreeg een goede kans op de gelijkmaker.

Na rust was het vooral Feyenoord dat aan het voetballen was. Al binnen een paar minuten kopte Tonny Vilhena de bal achter doelman Andersen. Go Ahead probeerde er nog even een wedstrijd van te maken, maar Jean-Paul Boëtius stelde al vrij snel de overwinning van de Rotterdammers veilig door de 3-0 binnen te lopen.

Een kwartier voor tijd prikte Te Vrede, de vervanger van de geschorste Pellè, de bal binnen en tot overmaat van ramp werd het ook nog eens 5-0 dankzij Nelom.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.