drie tukkers op podium hoftheater

André Manuel (cabaretier/acteur/zanger/gitarist/schrijver/columnist) komt uit de popmuziek het Nederlands cabaret binnen. Tot de opheffing in 1995 maakte hij deel uit van de Nederlandstalige popgroep Fratsen. Daarnaast studeerde hij enige tijd jazzgitaar aan het conservatorium in Arnhem. Manuel deed in 1990 als solist mee aan het Leids Cabaretfestival, dat hij won. Sindsdien is hij niet meer van het podium weg te slaan.

Ernest Beuving (imitator/persiflator/zanger/cabaretier) begon als straatmuzikant en maakte deel uit van het cabaretduo Ernesto & Marcellino. Dit duo won in 1993 het Camerettenfestival (jury en publieksprijs). Jarenlang stonden zij garant voor uitverkochte zalen tot ze uit elkaar gingen in 2012 en Ernest zich vrij zag een andere weg in te slaan.

Thijs Kemperink (cabaretier/stand-upper/columnist) begon op zesjarige leeftijd al met imitatieacts. Als drummer en humoristisch aankondiger bij het rockabillytrio ‘The Drapes’ ontwikkelde hij zich als stand-upper, daarbij geholpen door enkele masterclasses bij comedy veteraan Tom Sligting. In november 2011 won hij het Ovatie Cabaretfestival.

De voorstelling vindt plaats op vrijdag 21 maart. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 17 euro (maar eigenlijk 15 euro, want de heren zullen munten van 2 euro uitdelen op de avond zelf).

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen in het HOFtheater zijn te bestellen via de Bibliotheek Raalte (0572-361361 ) of via staging2.HOFinSalland.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.