donker lemelerveld begroet verlichte optocht

Vlak voor aanvang van de optocht werd het donker in het dorp: De straatverlichting ging uit. Zo kwamen de lampjes op de carnavalswagens nog beter tot hun recht. De muziek van de wagens werd soms overstemd door ‘oh’ en ‘ah’.

Hoewel de stoet wagens door een erehaag van publiek verwelkomd werd, stagneerde de optocht voor heel eventjes bij de teruggang via het kanaal. Een auto stond ietwat onhandig geparkeerd. Omdat de eigenaar niet direct werd gevonden, moest die even omgeroepen worden. Wat morrend trapte hij het rechterpedaal van zijn auto in, zodat de stoet na het verdwijnen van dat obstakel zijn tocht weer kon vervolgen.

De optocht in Lemelerveld was het laatste grote zichtbare wapenfeit van carnaval 2014. Na de optocht verspreiden de carnavalisten zich over de verschillende residenties in de regio. Reimink liep lekker vol, maar ook in de omgeving van Lemelerveld werd dweilavond lekker bezocht. Dweilen met de (bier)kraan open.

Of die bierkraan woensdagmorgen ook zijn uitwerking heeft, zal blijken. Eens kijken hoeveel carnavalisten dan ook een askruisje gaan halen. Mogelijk drukt een aantal van hun de ‘snooze-knop’ van de wekker nog eens in. Vier dagen feesten hakken er immers ook flink in.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.