don bosco sluit seizoen af met bazaar

De jeugdvereniging Don Bosco is tot en met 28 maart actief, dan zit het 61ste seizoen er weer op. Op 6 april houden ze hun jaarlijkse tentoonstelling met bazaar om het seizoen af te sluiten. Dit jaar zijn er ook een aantal nieuwe spelletjes. Tijdens de tentoonstelling tonen ook de leerlingen van de Aloyisius school de projecten die ze hebben gemaakt.

De 35 jongens van de jeugdvereniging zijn op de vrijdagavonden weer druk aan het knutselen geweest. De vereniging kijkt terug op een mooi seizoen samen met de buurtbewoners, de sponsoren, de jongens en de leiders. De bazaar is een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien en herinneringen op te halen voor de leden, oud-leden en een ieder die Don Bosco een warm hart toedraagt.

De tentoonstelling met bazaar is op 6 april van 13.00 uur tot 18.00 uur in Zaal IJsseldijk te Boskamp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.