dolf jansen in het hoftheater

Dolf Jansen is op vrijdag 28 maart in het HOFtheater te zien met zijn nieuwste stand up comedyshow ‘Topvorm’. Nu Dolf Jansen 50 is geworden heeft hij een groot streven: nog één keer de absolute topvorm bereiken, fysiek, mentaal, als atleet, artiest en zelfs als mens.

Dolf Jansen is doorgewinterd cabaretier en tv/radio presentator. In 1989 won hij samen met Hans Sibbel als het duo ‘Lebbis en Jansen’ het Leids Cabaret Festival. Daarna volgden vele uitverkochte cabaretprogramma’s voor dit tweetal, waaronder ook meerdere oudejaarsprogramma’s. De laatste jaren gaan de heren steeds meer hun eigen weg. Sinds 2002 voert Jansen met groot succes stand up soloprogramma’s op. Anno nu toert hij langs de theaters met zijn nieuwste soloprogramma ‘Topvorm’.

In ‘Topvorm’ streeft Dolf Jansen niet alleen om het beste uit zich zelf te halen, maar ook om uit te vinden wat topvorm eigenlijk is en hoeveel dat met gelukkig zijn te maken heeft. Zijn zoektocht levert een fascinerende voorstelling op over de man zelf, zijn grenzen en de ‘Topvorm’ die nog in hem blijkt te huizen.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 28 maart. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro.

Kaarten voor de voorstellingen in het HOFtheater zijn te bestellen via de Bibliotheek Raalte (0572-361361 ) of via staging2.HOFinSalland.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.