de zitzak lemelerveldse onderneming

De economie laat zijn sporen achter, met name in de bouw en detailhandel. Maar sommige ondernemers zien juist ook weer kansen. “Ik kijk graag naar de kansen in de markt en niet zozeer naar de bedreigingen”, zegt de jonge ondernemer Desley van Dijk.

De pas 21-jarige Desley van Dijk komt uit een echt ondernemers gezin met vader Edwin van Dijk (EPDM Systems en Geotop Folietechniek) en moeder Judith van Dijk (voorheen Judith & Judith Schoenmode). Na de middelbare school heeft Desley van Dijk de opleiding ‘International Business Studies’ aan het Deltion College in Zwolle afgerond . Gedurende deze opleiding doorliep hij meerdere buitenlandse stages. Hierdoor ontstond de interesse voor internationale zakenwereld en daarom is hij op dit moment werkzaam als internationaal materiaalplanner bij Scania in Zwolle.

Het idee voor DE-Zitzak ontstond nadat hij al jaren met het idee rondliep om een internationale handel op te zetten. “Wij importeren vanuit het verre oosten hoge kwaliteit en exclusieve outdoor zitzakken in allerlei vormen en kleuren. We hebben een fantastisch, maar simpel vulsysteem gemaakt om de zitzakken uiteindelijk met de juiste hoeveelheid verse EPS parels af te vullen voor het juiste zitcomfort. Wij onderscheiden ons door de hoge kwaliteit (dubbel gestikte naden, waterdicht en UV-bestendig) van de zitzakken in combinatie met de hoge kwaliteit vulling (echte verse EPS parels van Nederlandse fabrikant). Met name de vulling is zeer belangrijk voor de juiste zitcomfort en lange levensduur. De meeste zitzakken worden afgevuld met gerecyclede EPS, maar dit is dood materiaal en behoud niet zijn vorm. Met hoge kwaliteit, goede service en de juiste prijs komen we heel goed voor de dag”, vertelt de jonge ondernemer.

Volgens Desley is een zitzak van DE-Zitzak uitstekend te gebruiken om heerlijk te relaxen in de tuin, onder de veranda, loungen met vrienden, langs de rand van het zwembad, in de boot of op het strand. “De zitzakken zijn leuk te combineren met leuke bijzettafeltjes en loungetafels van steigerhout. Deze worden zeer strak afgewerkt, volledig geschuurd en op maat gemaakt door DE-Zitzak . Zitzakken zijn ook erg leuk voor in huis, denk aan de slaapkamer, studeerkamer, kinderkamer, serre of woonkamer. Er is ook gedacht heeft aan het aankomende WK voetbal en oranje gekte, door zitzakken in de kleur oranje en in de vorm van voetballen aan te bieden.”

Intussen is de website van DE-Zitzak in de lucht en zijn de eerste zitzakken zijn verkocht. De verkoop gaat grotendeels via de webshop die gekoppeld is aan de website staging2.de-zitzak.nl. Op afspraak (via 06-87662972) kunnen de zitzakken bekeken en uitgetest worden aan de Strenkhaarsweg in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.