de linderte sluit brede school project af

De Linderte heeft het project ‘Aan de slag’ afgelopen donderdag afgesloten met een goed bezocht open huis. De afgelopen twee weken is er op KBS de Linderte, Peuterwerk Ziezo, KDV Eigenwijs en BSO Twister van KOOS samen gewerkt aan het project. Het project bestond uit gastlessen, interviews, werkstukken, ingerichte hoeken en excursies.

De Linderte en kinderopvang KOOS werken al enkele jaren samen met elkaar. Ze kijken waar ze elkaar kunnen versterken, waar een win -win situatie kan ontstaan. Het uitgangspunt is dat ze de meerwaarde voor de kinderen zoeken en benutten. Voor meer informatie en foto’s kun je terecht op de website van de Linderte: staging2.delinderte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.