dauwpop krijgt festivalcamping

Dauwpop krijgt in 2014 voor het eerst een festivalcamping. Van donderdag op vrijdag kunnen hier maximaal 500 mensen overnachten. Naast het festivalterrein verschijnt Dauwpop Campsite. Voor 10 euro per persoon kunnen bezoekers hier van donderdag 29 mei op vrijdag 30 mei overnachten.

Er zal gezorgd worden voor douches, toiletten, een campingwinkel met eten en drinken en (akoestisch) vermaak in een overdekte tent. Tickets voor Dauwpop Campsite kunnen gekocht worden via de ticketshop op staging2.dauwpop.nl . Hier is ook alle overige informatie wat betreft de camping te vinden.

Net als vorig jaar zijn er bij campings en bungalowparken in de directe omgeving speciale arrangementen te boeken, waarbij korting op een Dauwpop kaartje te verkrijgen is. De aangesloten bedrijven vind je op staging2.festivalarrangement.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.