cursus mindfulness in dalfsen

Op 1 april start in Dalfsen een cursus mindfulness. In deze cursus leer je hoe je meer in het nu kunt zijn. Happy Mindful zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, lekkerder in je vel zit, effectiever werkt en vooral, gelukkiger leeft.

In 8 avonden krijg je verschillende oefeningen in aandacht aangereikt. Mindfulness werkt met meditaties en lichaamsoefeningen. Er zal ruimte zijn voor individuele aandacht en aandacht voor elkaar.

Daarnaast krijg je oefeningen die je thuis kunt doen. Ik geef oefeningen op papier mee en ik stuur je desgewenst af en toe een sms’je met een suggestie voor een oefening. Neem een yogamatje mee of een tuinstoelkussen. Een dekentje of een slaapzak is fijn voor als je het snel koud krijgt. Verder is het fijn om makkelijke zittende kleding te dragen en warme sokken. 8 dinsdagavonden, van 19.30 uur tot 21.30 uur, in Dalfsen. Data: 1, 8, 15 en 22 april, 6, 12, 20 en 26 mei. Kosten: € 150 euro

NB De cursus vormt een afgerond geheel. Je verbindt je dus voor acht avonden. De avonden zijn niet afzonderlijk bij te wonen. Deze training wordt gegeven in ’t Noaberhuus, Kooikerstraat 10, 7721 KD Dalfsen. Opgave is mogelijk door te mailen of te bellen. Kijk ook op staging2.saskiakuiling.nl, saskia.kuiling@zonnet.nl, telefoon: 0572 331182 of 06 4794 4120 (graag tussen 16 en 19 uur bellen) Je kunt ook deze nummers ook bellen als je eerst nog wat meer informatie wilt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.