Home / archiefcentraal / cu wil rodenboog als wethouder

cu wil rodenboog als wethouder

De ChristenUnie in Dalfsen schuift Jan Sjirk Rodenboog (41 jaar) naar voren als kandidaat wethouder. “Mocht na de verkiezingen zich de mogelijkheid voor doen om ook in het college bestuurlijke verantwoordelijkheid te dragen dan is de ChristenUnie hierop voorbereid”, schrijft de ChrsitenUnie, die nu nog Evert Goldsteen in het college heeft zitten.

Goldsteen zit in het huidige college, met namen omdat Von Martels en Agrico onervaren waren bij de start ervan, vier jaar geleden. Halverwege de rit deed Goldsteen al een stapje terug en leverde een dag in de week in.

De ChrsitenUnie: “De in de provincie Groningen geboren Rodenboog is vanaf zijn jonge jaren politiek betrokken geweest. Hij heeft er voor gekozen eerst brede ervaring op te doen in het bedrijfsleven: zakelijke en financiële dienstverlening. Recent heeft hij zijn bedrijf verkocht en wil zijn energie en kennis met overtuiging inzetten voor de lokale politiek en het bestuur in de gemeente Dalfsen. Jan Sjirk Rodenboog is momenteel campagneleider voor de ChristenUnie en staat op de vierde plek op de kandidatenlijst.

De gemeente Dalfsen is een financieel gezonde gemeente, ondanks de magere economische jaren. Voor de bewoners betekent dit lage woonlasten. De bestuurlijke verantwoordelijkheid voor de gemeentelijke portemonnee is de afgelopen decennia vrijwel continu door een wethouder van de ChristenUnie (of voorheen GPV) ingevuld. We hebben de ambitie om die lijn voort te zetten. We hopen dat de verkiezingsuitslag dit ook mogelijk maakt.”

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.