crt raalte verwelkomt 250e lid

André Heethaar is het 250ste lid van de toerafdeling van CRT Raalte. Tijdens de opendag bij Kruiper Tweewielers is hij ontvangen door de voorzitter Benno Klein Koerkamp. André zal tijdens de opening van het Clubhuis van de CRT Raalte extra in de schijnwerpers gezet worden.

Bij de opendag heeft de tourafdeling meerdere nieuwe leden mogen inschrijven als toerlid. Op zondag 2 maart zijn ze weer begonnen met hun trainingsritten en vanaf april zal er ook weer op de dinsdag- en donderdagavond gereden worden met verschillende snelheidsgroepen. De groepen zijn zo opgebouwd dat er voor een ieder een passende snelheidsgroep is, belangstellenden kunnen altijd eens een keer mee fietsen.

Voor meer informatie ga je naar de website: staging2.crtraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.