Home / archiefcentraal / crt raalte verwelkomt 250e lid

crt raalte verwelkomt 250e lid

André Heethaar is het 250ste lid van de toerafdeling van CRT Raalte. Tijdens de opendag bij Kruiper Tweewielers is hij ontvangen door de voorzitter Benno Klein Koerkamp. André zal tijdens de opening van het Clubhuis van de CRT Raalte extra in de schijnwerpers gezet worden.

Bij de opendag heeft de tourafdeling meerdere nieuwe leden mogen inschrijven als toerlid. Op zondag 2 maart zijn ze weer begonnen met hun trainingsritten en vanaf april zal er ook weer op de dinsdag- en donderdagavond gereden worden met verschillende snelheidsgroepen. De groepen zijn zo opgebouwd dat er voor een ieder een passende snelheidsgroep is, belangstellenden kunnen altijd eens een keer mee fietsen.

Voor meer informatie ga je naar de website: www.crtraalte.nl.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.