Home / archiefcentraal / cda raalte wil vierbaans n35

cda raalte wil vierbaans n35

“Maar het is niet genoeg”, hield Van Steen haar partijleider voor. “De verkeersveiligheid en de doorstroming op de N35 moeten echt verbeteren. Daarbij moeten ook de verkeersveiligheid in Mariënheem en de verbinding tussen Raalte en Raalte-Noord prioriteit krijgen.” Om een vlotte doorstroming te bereiken is meer nodig dan het huidige knip- en plakwerk”, vindt Van Steen.

Echter Van Steen wil uitgaan van realisme en niet van verre toekomstmuziek: “Geld is er nu niet. Eerder werd ons budget toegezegd, maar later teruggedraaid. Dus daarom zijn en gaan we aan de slag met plannen die er nu zijn.”

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.