cda raalte wil vierbaans n35

“Maar het is niet genoeg”, hield Van Steen haar partijleider voor. “De verkeersveiligheid en de doorstroming op de N35 moeten echt verbeteren. Daarbij moeten ook de verkeersveiligheid in Mariënheem en de verbinding tussen Raalte en Raalte-Noord prioriteit krijgen.” Om een vlotte doorstroming te bereiken is meer nodig dan het huidige knip- en plakwerk”, vindt Van Steen.

Echter Van Steen wil uitgaan van realisme en niet van verre toekomstmuziek: “Geld is er nu niet. Eerder werd ons budget toegezegd, maar later teruggedraaid. Dus daarom zijn en gaan we aan de slag met plannen die er nu zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.