cda raalte houdt thema avond over wonen

CDA Raalte vindt dat er de komende jaren voldoende woningen, waarin zorg geleverd kan worden, beschikbaar moeten zijn. Inwoners van de gemeente Raalte willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar ze moeten dit dan ook kunnen. De gemeente Raalte krijgt verantwoordelijk voor een groot aantal taken op het gebied van zorg. Wat zijn de gevolgen hiervan voor mensen die afhankelijk zijn van zorg en ondersteuning, mantelzorgers en vrijwilligers?

Door veranderingen in de zorg, treden ook gevolgen op voor de werkgelegenheid in en rond Heeten. Over de onderwerpen wonen, zorg en werk gaat CDA Raalte graag in gesprek met de inwoners van Heeten. Wat kan er beter, wat kan er anders en waar liggen de kansen en uitdagingen?

Iedereen is van harte welkom in het verzorgingstehuis Stevenskamp in Heeten om deze avond bij te wonen op maandag 17 maart. De inloop is vanaf 19.00 uur en de avond begint om 19.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.