cda raalte en olst wijhe houden landbouwdebat

CDA Raalte en Olst-Wijhe houden maandagavond een landbouwdebat. Daarvoor hebben CDA-Tweede Kamerlid Annie Schreijer uitgenodigd. In de Tweede Kamer kwam Schreijer op voor de economische belangen van boeren; vooral de familiebedrijven.

Zij was het die in Den Haag begon over ‘de keukentafel’. Dat was in debatten over de toekomst van de landbouw. Zij probeerde duidelijk te maken dat de boer en de boerin aan de keukentafel moeten beslissen hoe ze overleven en hoe zwaar dat is.

CDA Raalte en CDA Olst-Wijhe hebben daarom haar uitgenodigd op maandag 10 maart om in het gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg plaats te nemen en als gespreksleider de landbouwthema-avond te begeleiden.

Tijdens deze bijeenkomst zullen diverse vrouwelijke ondernemers aan het woord komen over hun bedrijf, eventuele nevenactiviteiten, hun kijk geven op zaken waar ze tegen aan lopen en over de combinatie zorg voor bedrijf en zorg voor het gezin en de familie.

De avond kent natuurlijk ook ruimte voor allerlei andere vragen en discussies op gebied van landbouw. Iedereen is van harte welkom in het gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg. Start 20.00 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.