cafe vosman bereidt zich voor op de wraak

Na een weekje rust dankzij de carnaval, hervat de Wraak van Salland komend weekend zijn koers. Deze week richten de pijlen zich op een café midden in het hart van Nieuw Heeten: Café Vosman. Met vier prachtige bands die ieder heel wat anders op het podium brengen, belooft het weer een prachtige muziekavond te worden.

Zaterdag beklimmen Tricklebolt, Radio Days, Tumblers Edge en Merce de bühne. Zorg dat je op tijd bent, want de eerste band begint al rond 20.00 uur te spelen.

Tricklebolt uit Lemele brengt rock op de planken. Niet de moderne rock, maar juist rock uit de sixties, seventies en eighties. Radio Days uit Holten zorgt voor een ander stijltje: Electro Indo en Brit-pop.

De Steenwijkers van Tumblers Edges spelen voornamelijk Drunk Rock en Croc & Roll, Merce uit Lettele speelt bijna een thuiswedstrijd. De coverband speelt rockcovers uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en ook muziek uit het heden ontbreekt niet.

Het publiek bepaalt ook zaterdagavond weer welke band zich als eerste van de vier tot de halve finalisten mag rekenen. De band met de meeste stemmen gaat rechtstreeks door. De woensdag na het optreden kun je via onze sites bepalen welke band als tweede doorgaat: Dat doen we door alle filmpjes van de optredens online te zetten. Het bandfilmpje met de meeste views is goed voor de tweede halvefinale-ticket.

De Wraak trapt zaterdag rond 20.00 uur af in Vosman. Entree gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.