c1 van hhzd sluit seizoen af als kampioen

C1 van handbalvereniging Oortwijn/Heino HHZD heeft het seizoen zaterdag afgesloten met het kampioenschap. Op de volle tribunes in Dalfsen was de spanning van de meiden te voelen en ook te zien. De eerste paar minuten zag je de spanning terug in de wedstrijd, het liep nog niet helemaal. Al gauw pakten de meiden zich bij elkaar en gingen ze ervoor.

De verdediging zat goed dicht, de meiden van Dalfsen kwamen er niet doorheen. In de rust had HHZD een voorsprong van 3 -8. Na de rust gingen ze op dezelfde voet verder als het eind van de 1ste helft, maar nog een tandje beter. De meiden de wedstrijd afgesloten met dikke overwinning: 8-24. Na de wedstrijd zijn er medailles uitgereikt en hebben ze patat gegeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.