broekland neemt afscheid van burgemeesters

Wat als een geintje begon, hebben ze op een bijzondere manier ingevuld. Menig bedrijf is door hen geopend; Koninginnedag kon pas starten als zij de vlag hadden gehesen en vele Broeklanders die iets bijzonders deden, kregen onverwacht een bloemetje van de burgemeesters.

Het afgelopen jaar, waarin Broekland 100 jaar bestond, was het hoogtepunt van de regeerperiode. Erik Valk, voorzitter van het Plaatselijk Belang: “Het was geweldig. Hoewel het altijd een geinige inslag had, kreeg elke ceremonie tijdens 100 jaar toch iets speciaals door de inzet van Jos en Gait.”

Eigenlijk wil elke Broeklander Jos en Gait bedankten voor hun burgemeesterschap. Daarom organiseren de besturen van de Kôle Kermse, de Ondernemersvereniging en het Plaatselijk Belang van Broekland een receptie. Op zaterdag 5 april van half acht tot half tien ’s avonds is iedereen van harte welkom in het Horsthuis om de heren de hand te schudden. Marcel Hemels van het Horsthuis: “De receptie is volledig verzorgd, daarvoor kan iedereen de knippe thuislaten. Uiteraard gaat de bar om half tien niet dicht. Het lijkt ons hartstikke leuk als het daarna een feestje wordt. Alleen moet je dan munten kopen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.