bouwbedrijf obdeijn bouwt alles wat u wenst

Tekst: Haaxman Communicatie

Obdeijn en bouwen zijn al generaties lang onlosmakelijk met elkaar verbonden in Salland. Deskundigheid, vakmanschap en een persoonlijke aanpak zijn de kenmerken van Bouwbedrijf Obdeijn. Tegenwoordig is Obdeijn gevestigd in Broekland. Directeur Ronny Obdeijn vertelt waarom Obdeijn nog steeds een begrip is in het Sallandse en wijde omgeving.

Het beste resultaat eruit halen

“Wij bouwen dat, wat de opdrachtgever wenst. Dat is ons uitgangspunt,“ vertelt Ronny Obdeijn. “Uiteraard adviseren we over bouwtechnische aspecten, over materiaalkeuze en methoden. Als vakmensen hebben we een oog voor constructies en bouwmogelijkheden. Dat is ook wat klanten van ons verwachten. We proberen met een zo goed mogelijk advies te komen voor hun bouwvraag. De klant wil iets en wij kunnen dat realiseren. Om het beste resultaat er uit te halen, bespreken we met de opdrachtgever de voor- en nadelen in het plan. Soms kunnen aanpassingen het plan verbeteren, maar de klant bepaalt wat wij uiteindelijk gaan maken,“ vertelt Ronny overtuigend.

Salland in hart en nieren

Obdeijn is een oer-Sallands bedrijf. “In 2005 heb ik bouwbedrijf Struik uit Diepenveen overgenomen, gevestigd op de Eikelhof. Daarna kwam de werkplaats van bouwbedrijf KleinBussink aan Boxbergerweg in Diepenveen vrij. Extra ruimte voor materieel en machines waren een aanwinst voor het groeiende bedrijf. Inmiddels werkten we met 10 mensen. Toen het einde van het huurcontract naderde, ontstond de mogelijkheid bouwbedrijf Vondervoort in Broekland over te nemen.” Ronny Obdeijn is zelf een dorpsmens met Sallandse wortels. Geboren en getogen in Lettele, als jongste telg van een aannemer. “Het bouwbedrijf is me met de paplepel ingegoten. Bouwbedrijf Obdeijn Lettele was generaties lang een begrip in de regio. Ik woon nu al jaren in Wesepe. Broekland was een voor de hand liggende keuze als locatie voor mijn bedrijf,” legt Ronny uit.

Duurzaam en energiezuinig bouwen, ook voor bedrijven

Er is steeds meer vraag naar duurzaam en energiebewust bouwen. “We richten ons meer en meer op duurzaam gebruik van bouwmaterialen. Met hergebruik voorkomen we verspilling van grondstoffen. Daarnaast bouwen we goed geïsoleerde gebouwen. Een laag energieverbruik is de eerste winst op de energierekening. We hebben ervaring met het bouwen van passiefhuizen, die nagenoeg geen warmte meer vragen. Je kunt bij wijze van spreken met enkele waxinelichtjes je woning of bedrijfspand verwarmen. In Lettele hebben we een woning gebouwd met extra gevel- en dakisolatie. De energievraag van het pand is laag. Met een aantal zonnepanelen op het dak kun je eenvoudig je energiekosten volledig compenseren.“

BTW korting tot eind 2014 op verbouw en onderhoud

Met woningcorporaties, scholen, maatschappelijke organisaties en bedrijven heeft Bouwbedrijf Obdeijn onderhoudscontracten afgesloten. Medewerkers geven vakkundige en duurzame adviezen over onderhoud van gebouwen. Daarnaast voeren ze in overleg met de opdrachtgever de onderhoudswerkzaamheden zorgvuldig en degelijk uit. Dit jaar geldt nog steeds de BTW korting op verbouwingen. Deze regeling is verlengd tot eind 2014. Met name voor particuliere opdrachten betekent dit een voordeel van 15%. En dat is mooi meegenomen in deze tijd van lagere bestedingsbudgetten.

Bouwen, voor ons vanzelfsprekend

Wilt u informatie of advies over (ver)bouwen of onderhoudswerkzaamheden aan uw pand? Neem contact op met:

Bouwbedrijf Obdeijn

T: 0570 59 28 69

E: info@obdeijn.nl

I: staging2.obdeijn.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.