assink weustink nu totaalinstallateur

“We merken dat de vraag naar een totaal-installateur voor bouwprojecten steeds groter wordt en daar moeten we natuurlijk op inspelen,” zegt Herman Tibben van het bedrijf. “Naast dat we ons in de breedte uitbreiden, zullen we dat ook in de diepte gaan doen met de beveiligingstechniek, automatiseringen, onderhoud van technische installatie en de telefonie.”

“Je ziet dit bijvoorbeeld bij beveiliging, hier is steeds meer vraag naar. Vroeger waren het alleen de grote huizen in de dure wijken die ten prooi vielen aan inbrekers, maar nu zijn ook twee-onder-een-kappers steeds vaker aan de beurt. Daarom is het beter dat iedere woning wordt voorzien van een inbraakbeveiliging. Voorkomen is beter dan genezen.”

De ontwikkelingen op internet- en telefoongebied hebben hier heel veel mogelijkheden geschapen.

Zo kan nu eenvoudig een inbraakalarm worden gemeld via de smartphone. Als er dan ook nog camera’s zijn geplaats kun je, op dezelfde smartphone, ook direct zien wat er gaande is. Valse alarmdoormeldingen naar de politie kunnen dan worden voorkomen. Tegelijkertijd kan je met dezelfde smartphone, waar in de wereld je je dan ook bevindt, de verwarming en verlichting thuis of op het bedrijf bedienen en controleren.

Bij Assink Weustink laten ze de techniek graag het werk doen. “Wij zijn nu met een project bezig bij een grote zorginstelling. Daar gebruiken mensen met een meervoudige beperking deze techniek vanuit hun rolstoel. Doordat ze de voorzieningen als verlichting, verwarming, gordijnen ramen en deuren maar ook de TV en radio vanuit de rolstoel kunnen bedienen, kunnen ze langer zelfstandig blijven wonen. Wij zijn een bedrijf dat inspeelt op comfort, de technologie heeft onbegrensde mogelijkheden en daar maken wij gebruik van.”

Nu ook totaalinstallateur

“Om alles onder een dak te hebben, zijn we nu totaalinstallateur. Niet meer alleen gespecialiseerd in elektrotechniek maar in alle technische installaties, zoals sanitair, ventilatie, loodgieterswerk en verwarming. Als een bedrijf of particulier nu naar ons toekomt kunnen wij alles voor de klant regelen. Geen tussenlijnen meer, slechts één aanspreekpunt. Wij merken dat dit als zeer prettig ervaart. Wij staan voor optimale service.”

Op gebied van zonnepanelen betaalt die service en betrouwbaarheid zich snel uit. Onze kracht is ook daar de compleetheid van de aanbieding en onze service. Bij ons weet je wat je kunt verwachten en heb je geen onverwachte kosten achteraf. Wij geven een offerte en dat is dan ook precies de prijs, voor de hele opdracht. De klant betaald nadat hij tevreden is en niet vooraf. Met de uitbreiding naar totaalinstallateur wordt dat voordeel alleen maar groter.

Assink Weustink

Overkampweg 18, Raalte

staging2.assinkweustink.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.