anton wint de wedstrijd van de week

Anton Haverkamp heeft de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal gewonnen. Anton voorspelde samen met twee anderen (HH en Gerja) de uitslag tussen VV Heino en Tubantia goed. Bij loting kwam Anton als winnaar uit de bus.

In Heino bleef het zondag 0-0. Daardoor blijft het verschillen tussen de nummer 3 en 4 van de ranglijst in de Tweede Klasse J even groot: Vier punten in het voordeel van Heino, maar Tubantia heeft nog een wedstrijd tegoed.

Heino kon zondag grote stappen richting de kop van de ranglijst zetten. Bij winst was het gat tussen koploper De Zweef geslonken tot vier punten. Nummer twee PH had dan nog twee punten voorsprong op Heino gehad. Dat gat is nu nog drie punten.

Komende woensdag presenteren we weer een nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Omdat het amateurvoetbal stil ligt, maken we even de overstap naar het betaald voetbal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.