ami kappers supervrouwelijk maar toch rebels

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. “Dit voorjaar staat de haarmodelijn van Ami Kappers in het teken van ‘Urban Jungle’” zegt Yvonne Bakhuis, eigenaresse van Ami Kappers Raalte. Een seizoen vol tegenstellingen; stoer en zoet, exotisch en donker, retro en modern. combinaties die niet direct voor de hand liggen, maar verassend en speels uitpakken. En dat daagt uit!

Ook onze nieuwe haarmodelijn bestaat uit vier supervrouwelijke coupes met een knipoog naar het grungetijdperk uit de jaren 90, maar altijd met een vleugje glamour. laat je inspireren door invloeden vanuit de wereld en vertaal dit naar een look die helemaal bij jou past.

Tijdens de modeshow presenteren wij onze eigen haarmodelijn Urban Jungle aan het publiek. Daarnaast kun je in onze stand je haren laten knippen het goede doel Stichting Haarwensen. Knippen drogen is deze dag slechts €15,00 wat direct ten goede komt aan Stichting Haarwensen. Is je haar langer dan 25 centimeter en je wilt dit graag doneren aan de Stichting dan knippen wij je haar gratis naar een trendy coupe*.

Iedereen is altijd welkom in onze salon aan de nieuwe markt 11 in Raalte, ook zonder afspraak. Onze medewerkers staan 6 dagen per week klaar om jou een perfecte behandeling te geven. Online zijn ze te vinden op staging2.amikappers.nl en op https://staging2.facebook.com/AmiKappersRaalte.

*vraag onze haarstylisten naar de voorwaarden

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.