amevor vervangt schmidt tegen feyenoord

Mawouna Amevor staat zondagmiddag in de basis van Go Ahead Eagles tegen Feyenoord. Amevor vervangt Doke Schmidt, die net geopereerd is aan een blindedarmontsteking. Dat meldt RTV Oost. Jeffrey Rijsdijk staat voorlopig nog in de spits. Marnix Kolder staat vermoedelijk woensdag tegen NAC Breda weer in de basis.

Go Ahead Eagles heeft nog nooit gewonnen in De Kuip. In eigen huis doet Go Ahead Eagles het doorgaans beter tegen de Rotterdammers. Dit seizoen werd er 2-2 gelijkgespeeld en de ontmoeting daarvoor (in de KNVB Beker) werd er zelfs gewonnen. De wedstrijd in De Kuip begint zondag om 12.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.