Home / archiefcentraal / amevor vervangt schmidt tegen feyenoord

amevor vervangt schmidt tegen feyenoord

Mawouna Amevor staat zondagmiddag in de basis van Go Ahead Eagles tegen Feyenoord. Amevor vervangt Doke Schmidt, die net geopereerd is aan een blindedarmontsteking. Dat meldt RTV Oost. Jeffrey Rijsdijk staat voorlopig nog in de spits. Marnix Kolder staat vermoedelijk woensdag tegen NAC Breda weer in de basis.

Go Ahead Eagles heeft nog nooit gewonnen in De Kuip. In eigen huis doet Go Ahead Eagles het doorgaans beter tegen de Rotterdammers. Dit seizoen werd er 2-2 gelijkgespeeld en de ontmoeting daarvoor (in de KNVB Beker) werd er zelfs gewonnen. De wedstrijd in De Kuip begint zondag om 12.30 uur.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.