albers mode en zzapp klaar voor het voorjaar

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Bij Albers mode zijn de nieuwe collecties vrouwelijk, jong, vlot, flaterend en veelbelovend. Met lichte lagen en luchtige kleurpaletten. “Dit seizoen is er een nieuwe vlotte look, de ‘Gipsy of Ibiza look’. Ik denk dat dit een enorme hype gaat worden. Deze look is een loose pant, een maxi rok of jurk, gedragen met een slippertje of stoere sneakers. Een stoer denim jasje en een mooie ketting.”

Naast de collecties van o.a. EXPRESSO, SOYA , ANGELS en FREEQUENT is nieuw bij van Albers Mode het merk SANDWICH. Een prachtige aanvulling op de collectie.Overige merken zijn VERO MODA, VILA, STREET ONE, PIECES, AMELY & AMELY , SMASH, M.O.D. met een aanvulling in de jacks & jassen van RESET, KHUJO en S’QUESTO.

Bij ZZAPP vind je mooie pastels, stoere wassingen in de denims, maar ook een enkele felle kleuren. Elke week zijn er nieuwe hot items van ONLY, QS, Sisters Point, PIECES, IL DOCE en Sparkz. Nieuw in het straatbeeld zijn de cropped shirtjes met daaronder een bandeau-top. Volgens Anne van ZZAPP zijn de nieuwe trends dit voorjaar beachpants , jumpsuits, maxi rokken en long-dresses.

ZZAPP is gevestigd aan Grotestraat 19 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.zzapp.nl ZZAPP is eigendom van Han Albers, die ook eigenaar is van Albers mode. Albers mode is gevestigd aan de Grotestraat 19 in Raalte. Bekijk ook eens WWW.ALBERSMODE.NL.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.