acht nieuwe namen voor ribs en blues

De organisatie van Ribs & Blues heeft acht nieuwe namen voor het festival bekendgemaakt. Alle acht treden ze op Eerste Pinksterdag op. Uit Engeland komt bluestalent Jo Harman met band. Vaak vergeleken als rauwere versie van Joss Stone.

Uit Amerika komt Kevn Kinney met zijn Drivin N Cryin laten horen dat er een tweede jeugd bestaat voor topmuzikanten. De Deense bluesmuzikant Thorbjørn Risager scoort met wervelende optredens en staat naast Ribs & Blues ook in de line up van Bospop.

De Belgische formatie The BluesBones speelt blues met passie en is ook te gast op de Pre-Party van Ribs & Blues die zondag zal plaatsvinden.

Dat uitstekende roots & blues ook in eigen land ruimschoots voorhanden is zal niemand verbazen en dat resulteert in een aantal mooie namen waaronder : King of The World, in 2013 een van de verrassingen op Ribs & Blues en wegens succes geprolongeerd.

De jonge vijfmans formatie Texas Radio komt uit het kunstzinnige stadje Diepenheim en timmert flink aan de weg met venijnige bluesrock.

Een aangename mix van blues, funk en soul komt van gitaardocent John F. Klaver en band . Doorgewinterde bluesfans en jong festivalpubliek zijn het eens over Sugar Boy & The Sinners: de band is er in geslaagd de blues met overtuiging terug te brengen naar de massa door energieke liveshows op alle podia.

Het programma voor de gratis toegankelijke 1e Pinksterdag van Ribs & Blues staat met deze artiesten bijna compleet in de steigers . Naast de net genoemde artiesten, komen Australische rootsrockers The Delta Riggs en de sensationele afsluiter Jools Holland, met als gasten Melanie C. en Marc Almond naar Raalte.

Ribs & Blues 2014 begint op zaterdag 7 juni met optredens van De Dijk, Kensington en Vanderberg’s Moonkings. De kaartverkoop hiervoor is in volle gang.

Meer informatie: staging2.ribsenblues.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.