aansluiting vierbaans n35 baart zorgen

“In overleggen hebben we aangegeven dat we graag willen dat er een verbetering in de plannen wordt opgenomen,” stelt Van Loevezijn. “We hebben onze zorg wat dat betreft al eerder geuit. In de plannen is nu een extra opstelstrook opgenomen. Dat is niet de optimale oplossing, daar willen we heel helder in zijn.”

Wat betreft de kopzorgen aangaande de oversteek van de weg, betreft dat vooral ter hoogte van de Hagenweg bij Laag Zuthem. “Daar zou een tunnel het meest ideaal zijn, maar gezien de beschikbare middelen is dat niet haalbaar. Maar we gaan de situatie ter plaats meenemen in de aanpak van het traject Wijthmen-Nijverdal.”

Voor dat laatste traject is in totaal 15 miljoen euro beschikbaar om de weg en aansluitingen daarop veiliger te maken. Hoe de besteding van dat bedrag precies ingevuld wordt, is nog niet bekend. Voordat de plannen echt vorm krijgen, worden er eerst nog informatieavonden voor onder meer omwonenden gehouden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.