zuivelhoeve geopend in raalte

De Zuivelhoeve heeft donderdag aan de Herenstraat 25 in Raalte haar deuren officieel geopend. Met een dagelijks vers assortiment wil De Zuivelhoeve het dagelijkse eetmoment bijzonder maken voor de inwoners van Raalte en omstreken.

Het aanbod van Zuivelhoeve bestaat daarom niet alleen ambachtelijke zuivelproducten, maar ook verschillende wijnen, buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en zelf bereide worst. “Alle ingrediënten om een avond speciaal te maken”, vertellen ze in de winkel enthousiast. “We hebben gisteren direct de deuren geopend, zodat mensen meteen alles kunnen zien en proeven.”

De Zuivelhoeve in Raalte biedt vrijdag en zaterdag nog een speciale openingsactie, met onder andere Heks’nkaas, versgebrande pinda’s en Boer’nyoghurt. Het pand zit naast de Hema aan de Herenstraat te vinden, waar ze gehoor willen geven aan het credo: ‘onmeunig lekker’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.