Home / archiefcentraal / zga team wint 31e nacht van welsum

zga team wint 31e nacht van welsum

De Zorggroep Apeldoorn (ZGA-team) heeft afgelopen zaterdag de 31ste Nacht van Welsum gewonnen. Het volleybaltoernooi voor teams van vrienden, collega’s en buren beloofde van tevoren al spannend te worden. De volledige top 4 van de vorige editie had zich namelijk weer aangemeld.

Na twee spannende halve finales ging de finale tussen Op de stropdas en het ZGA-team, de winnaar van vorig jaar. De eerste set ging relatief gemakkelijk naar het ZGA-team, de tweede set ging lang gelijk op, maar wist het ZGA-team uiteindelijk de winst naar zich toe te trekken.

De strijd om de derde en de vierde plek ging tussen De Molsbuurt en Smash.nl. Beide wisten één set te winnen, maar Smash.nl won de beslissende derde set en werd daardoor derde, De Molsbuurt vierde.

Naast het volleyballen werd er door elk team ook gedart. Hierbij wonnen de Zillerthaler wintervolleyers. De tweede plaats was voor Poef en het ZGA-team werd hier derde. De toernooicommissie kijkt terug op een geslaagd toernooi en wil alle spelers, sponsoren, vrijwilligers en publiek bedanken voor de inzet.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.