zangkoor nobiz viert 15 jarig jubileum

Het gemengde zangkoor Nobiz uit Olst viert haar 15-jarige bestaan met een jubileumconcert. Het thema van het concert op zaterdagavond 5 april is ‘Terug in de Tijd’. Tijdens de avond gaat het koor het kenmerkende repertoire uit haar bestaan laten horen. Aan het einde van de avond treedt zanger en cabaretier Ernest Beuving ook met het koor op.

Het koor staat onder leiding van dirigent Hennie Zuiderwijk. Tijdens het jubileumconcert gaan ze het repertoire uit de beginperiode en recenter repertoire laten horen. Een lied wat hierbij niet mag ontbreken is het Zuid-Afrikaanse lied: Nkosi Sikelel’ i Afrika. Dit lied vormde een belangrijke reden voor het oprichten van Nobiz. Het lied All my loving werd vaak gezongen als afsluiting van repetities. Na de pauze komt het nieuwere repertoire aan bod. Het varieert dan van klassiek tot populair, van Bach tot The Beatles.

Zanger en cabaretier Ernest Beuving gaat ook meedoen aan het jubileumconcert van Nobiz. Tijdens zijn theatertour 2012-2013 ‘Klap van de korenmolen’ trad hij op met vier muzikanten en een zangkoor uit de plaats van het optreden. Nobiz heeft met veel plezier met Ernest samengewerkt bij dit theaterprogramma. Ook in 2015 zal Ernest Beuving samenwerken met Nobiz bij een nieuwe theatertour. Hij zal tijdens het jubileumconcert de avond van een komische noot voorzien en bovendien afzonderlijk en samen met Nobiz een paar liedjes zingen.

Het jubileumconcert is op zaterdag 5 april. De aanvang van het concert in het Holstohus is om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Toegangskaarten voor het jubileumconcert zijn verkrijgbaar bij de leden van Nobiz voor 7,50 euro. Vanaf 6 maart zijn ook toegangskaarten verkrijgbaar bij Boekhandel Korten, VVV en BeautyLeen in Olst en op 5 april bij de ingang van het Holstohus. Voor meer informatie over het jubileumconcert en Nobiz kun je op de website kijken: staging2.zangkoornobiz.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.