Home / archiefcentraal / wvdw rohda fc suryoye mediterraneo

wvdw rohda fc suryoye mediterraneo

Rohda Raalte neemt het in de vierde ronde van de KNVB Beker op tegen FC Suryoye-Mediterraneo uit Enschede. Het duel wordt zondag gespeeld en is deze week de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal.

Zondagclub FC Suryoye-Mediterraneo komt uit in de Derde Klasse. “Ik heb net de site bekeken en de huidige stand in de Derde Klasse is indrukwekkend. Ook gezien het doelsaldo”, zei Rohda Raalte-trainer Kick Maatman kort nadat de loting bekend werd gemaakt. “Wanneer je er zo voor staat in de Derde Klasse, dan kun je bovenin meedoen in de Tweede Klasse. Ik ga er van uit dat ze minimaal dat niveau hebben, waardoor het een gevaarlijke tegenstander kan zijn. Daarnaast blijft het feit dat wij de Hoofdklasser zijn en dus moeten winnen. Al blijft het bekervoetbal.”

Mocht Rohda Raalte winnen, dan speelt het in de vijfde ronde tegen de winnaar van het duel tussen Alverna en De Treffers. Alverna komt uit in dezelfde Hoofdklasse als Rohda Raalte, De Treffers komt uit in de Topklasse zondag. Ook die wedstrijd wordt gespeeld in Raalte.

De aftrap van het duel is zondag om 14.00 uur op sportpark Tijenraan. Wil je een mooie bal van Intersport Schutte winnen? Voorspel dan in een korte reactie de uitslag van het duel tussen beide teams. Meedoen kan tot de aftrap, zondag 14.00 uur dus.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.