Home / archiefcentraal / wraak van salland naar nijverdal

wraak van salland naar nijverdal

Na een aantal succesvolle edities in onder meer Raalte, Herxen en Wijhe komt de muzikale kroegentocht de Wraak van Salland op 22 februari naar Cafe Budde in Nijverdal. Vanaf 21.00 uur staan er vier bands op het programma, de entree is gratis. De bands die deze avond spelen zijn Rubio Sucio, Wilbert Heijkoop, We All Kissed Beth Cooper en Sweet Candy Kills. Rubio Sucio, voorheen Go Green, heeft eind januari een EP opgenomen en speelt 70’s rock met een vleugje country getopt met ijzersterke teksten.

Wilbert Heijkoop is sinds twee jaar actief als singer-songwriter. Zijn rustige liedjes combineert hij met mooie covers tussendoor. We All Kissed Beth Cooper, lekkere stevige rock sound, geïnspireerd op de ‘70/’80 poprock/ indierock en muziek uit het heden. De band Sweet Candy Kills is een nieuwe weg ingeslagen. Ze spelen nu een mix van punk, reggae, rock, ska en metal.

Elke band krijgt een half uur de tijd om het publiek te overtuigen waarna er door het publiek gestemd kan worden op zijn of haar favoriet. De band met de meeste stemmen gaat rechtsreeks door naar de halve finale. De tweede band wordt gekozen door het online publiek: video’s worden geplaatst op www.dewraakvansalland.nl

De Wraak van Salland is dé bandcompetitie van Salland. Er strijden dit jaar 24 bands om prachtige prijzen. Er zal elke week in een andere kroeg in Salland gestreden worden tussen 4 bands. Deze muzikale kroegentocht is een initiatief van Pedro Pico Pop, Salland Centraal, Stoppelhaene en Stone Rock.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.