wraak van salland naar budde nijverdal

Na een aantal succesvolle edities in onder meer Raalte en Wijhe komt de muzikale kroegentocht de Wraak van Salland op 22 februari naar Cafe Budde in Nijverdal. Vanaf 21:00u staan er vier bands op het programma, de entree is gratis.

De bands die deze avond spelen zijn: Rubio Sucio, Wilbert Heijkoop, We All Kissed Beth Cooper en Sweet Candy Kills. Rubio Sucio, voorheen Go Green, heeft eind januari een EP opgenomen en speelt 70’s rock met een vleugje country getopt met ijzersterke teksten. Wilbert Heijkoop is sinds twee jaar actief als singer-songwriter. Zijn rustige liedjes combineert hij met mooie covers tussendoor. We All Kissed Beth Cooper, lekkere stevige rock sound, geïnspireerd op de ‘70/’80 poprock/ indierock en muziek uit het heden. De band Sweet Candy Kills is een nieuwe weg ingeslagen. Ze spelen nu een mix van punk, reggae, rock, ska en metal.

Het publiek kiest

Elke band krijgt een half uur de tijd om het publiek te overtuigen waarna er door het publiek gestemd kan worden op zijn of haar favoriet. De band met de meeste stemmen gaat rechtsreeks door naar de halve finale. De tweede band wordt gekozen door het online publiek: video’s worden geplaatst op staging2.dewraakvansalland.nl

De Wraak van Salland

De Wraak van Salland is dé bandcompetitie van Salland. Er strijden dit jaar 24 bands om prachtige prijzen. Er zal elke week in een andere kroeg in Salland gestreden worden tussen 4 bands. Deze muzikale kroegentocht is een initiatief van Pedro Pico Pop, Salland Centraal, Stoppelhaene en Stone Rock.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.