wraak van salland dreunt na in herxen

De muzikale kroegentocht de Wraak van Salland streek afgelopen zaterdag neer in de Herxer Marke in Herxen. De bands Strike!, Watt Ever, Litter en Premium stonden op het podium van het Dorpshuis. Watt Ever werd door het publiek de halve finale ingestemd.

Strike had de eer om af te trappen en speelde rockabilly nummers. Een zangeres met een dijk van een stem werd begeleid door band met grote contrabas op het podium. Voor Watt Ever was het (gedeeltelijk) een thuiswedstrijd en ze brachten dan ook veel publiek op de been. De gitarist, rocker met lange haren, had groot stembereik en zong moeiteloos ook de hoge tonen mee.

Litter is een coverband die hits uit de jaren ’80 en ’90 voorzag van een ‘eigen sausje’. De enorm fanatieke zanger stuiterde over het podium en bracht de sfeer in Herxen er goed in.

Premium is een oude bekende van de Wraak van Salland waardoor de lat extra hoog lag. De band heeft sinds de vorige editie in 2012 flinke stappen gemaakt en is duidelijk strak op elkaar ingespeeld.

De band die als winnaar uit de bus kwam was Watt Ever. De band haalde middels een publiekstemming de meeste stemmen binnen en zullen we om die reden terug zien in de halve finales! Op de tweede band kan online gestemd worden.

Volgende week (22 februari) gaat de Wraak naar Café Budde in Nijverdal. Entree is wederom gratis. Let op! De avond begint iets later dan gebruikelijk: om 21:30u

Matthis van Rossen en Tjalling hebben filmpjes gemaakt van de optredens. Die komen maandag of dinsdag op You Tube. De band die het vaakst bekeken wordt, staat naast Watt Ever in de halve finale.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.