workshops afslanken met het enneagram

Bij het Enneagram College start vanaf 19 februari een nieuwe serie workshops van vier woensdagavonden ‘Afslanken met het Enneagram’. De eerste serie in januari was al heel snel volgeboekt zodat er een nieuwe reeks gestart kan worden. Afslanken met het Enneagram wordt gegeven door Enneagramspecialist Willem Jan van de Wetering en Afslankdeskundige Marianne Meijer.

Afslanken met het Enneagram is een serie avonden waarbij voeding op het tweede plan staat. Het Enneagram is een karaktertypologie. Uitgaande van je karakter zijn er beperkingen waardoor je heel moeilijk op je natuurlijke gewicht komt. Door die beperkingen duidelijk te krijgen en op te heffen wordt afslanken moeiteloos. In de workshop wordt aandacht besteed aan het karaktertype, de aansturing voor gedrag, de blokkades om af te vallen en worden er oefeningen gedaan om die op te heffen. Daarnaast is er voedingsadvies per Enneatype, dus op maat. Ook krijgen de deelnemers detoxtips waardoor afvallen veel beter gaat.

Willem Jan van de Wetering schreef 16 boeken over het Enneagram. Marianne Meijer begeleidt als voedingsdeskundige al twintig jaar mensen naar hun natuurlijke gewicht. Samen werken ze aan een boek over afslanken. De workshop wordt in Nieuwleusen gegeven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.