wijhe laat inwoners meedenken over bibliotheek

De gemeente Wijhe geeft haar inwoners de kans om een alternatief te bedenken voor de sluiting van de bibliotheek. In verband met bezuinigingen was de gemeente van plan de bieb te vervangen door een uitleenpunt. Dit zorgde echter voor flink wat tegengeluid, waardoor de inwoners nu zelf met een oplossing mogen komen.

Aan die oplossing zitten natuurlijk wel eisen. Zo moet in ieder geval de geplande bezuiniging van tien procent gehandhaafd worden.

Wijhenaren hebben tot september de tijd om een plan aan te dragen. Vervolgens bekijkt de gemeenteraad de ingestuurde ideeën. Als er geen goed alternatief komt, zal de gemeente doorgaan met het plan voor een uitleenpunt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.