wie wordt de held van heino in 2014

Het Oranjecomité in Heino is op zoek naar een persoon, duo of groep mensen die gekroond mag worden tot Held van Heino 2014. Je kunt dan denken aan Heinoërs die regelmatig tijd vrij maken om met een oudere plaatsgenoot op stap te gaan. Of Heinoërs die liever eerst voor anderen zorgen dan voor zichzelf of Heinoërs die een mens of dier hebben gered of uit een benarde positie hebben bevrijd.

Kortom, mensen die niet te koop lopen met hun inzet, maar die een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving. Het Oranjecomité Heino roept haar plaatsgenoten op om met kandidaten te komen. Deze kunnen worden aangemeld door een mail met naam en korte motivatie te sturen naar oranjefeestheino@gmail.com

De bekendmaking van de ‘Held van Heino 2014’ vindt plaats op Koningsdag 2014 dat gevierd wordt op zaterdagmiddag 26 april. Details van het programma worden later bekend gemaakt. Wel is reeds bekend dat 30EuroLive band en de Sjonnies vastgelegd zijn. Ook DJ Chiel gaat platen draaien.

Afgelopen jaar werd Jesse Middelkamp gekroond tot Held van Heino. Jesse heeft een zeldzame stofwisselingsziekte en zet zich in als ambassadeur voor de Stichting “De Opkikker”. Deze stichting verzorgt ‘opkikkers’ voor mensen met een chronische ziekte, door bijzondere dagjes-uit en andere activiteiten te organiseren. Ze doet dat met geld van donaties en wordt daarbij ondersteund door ambassadeurs, zoals Jesse.

Jesse vult deze functie in door oude mobieltjes in te zamelen, die vervolgens te gelde worden gemaakt. Voor het Oranjecomité was dat aanleiding om Jesse voor een jaar te benoemen tot Held van Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.