Home / archiefcentraal / week van amateurkunst terug in 2014

week van amateurkunst terug in 2014

De week van de Amateurkunst (WAK) Raalte komt op 17 mei tot en met 25 mei terug naar Raalte. Het landelijk initiatief geeft (amateur)kunstenaars, muzikanten en liefhebbers van kunst en cultuur een week lang de mogelijkheid zichzelf extra te presenteren.

De WAK maakt dit jaar onderdeel uit van het Cultuurarrangement van de Gemeente Raalte. Naast een aantal gezamenlijke activiteiten kunnen inwoners van de gemeente Raalte zelf projecten bedenken en aandragen bij de organisatie. Er is een budget beschikbaar om activiteiten mogelijk te maken, die zonder deze bijdrage niet georganiseerd kunnen worden. Op dit moment is er nog voldoende ruimte voor nieuwe projecten. Via de website www.wakraalte.nl kan je een idee aanmelden.

De organisatie ligt in handen van Stichting Popcultuur Raalte in samenwerking met HofAdvies. Afgelopen jaren hebben er verschillende verenigingen meegewerkt aan de Week van de Amateurkunst als de Horsthoeve, diverse kunstenaars van de Huishoudschool, Atelier de Verbeelding, Kunstkring Raalte en St. Caecilia.

Lees ook

Rick Evers: DSCIM4984 of DSCIM4985

Ons kleine mannetje was jarig. Het ene moment heb je een baby in je armen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.