wedstrijden van de week gae en pec

Omdat deze week de amateurvoetbalcompetities stil liggen door carnaval, zoeken we het een niveautje hoger met onze Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Of beter gezegd: Wedstrijden van de Week. Omdat we niet konden kiezen tussen het duel PEC Zwolle – NEC en Go Ahead Eagles – PSV, doen we ze lekker allebei.

PEC Zwolle speelt zaterdagavond thuis tegen NEC. Aan de vorige ontmoeting koester Zwolle mooie herinneringen, want in Nijmegen werd met liefst 1-5 gewonnen. Dat was echter in de periode dat Zwolle de ranglijst nog aanvoerde, de winning flow aan het begin van dit seizoen. PEC en NEC ontmoeten elkaar dit seizoen drie keer: Ook in de halve finale van de KNVB-beker treffen beide ploegen elkaar.

Go Ahead treft ook op zaterdagavond PSV. PSV, dat een uiterst matig seizoen draait, lijkt wel voorzichtig de weg naar boven te hebben gevonden. De laatste vier competitieduels werden door de Eindhovenaren gewonnen. Eagles heeft het de laatste tijd niet makkelijk. Afgelopen weekend werd van laagvlieger Den Haag verloren, het weekend daarvoor werd met 1-0 verloren van Groningen. Om uit de gevaren te blijven, heeft Eagles de punten hard nodig. Makkelijk zou het echter niet worden tegen PSV: Op 19 augustus won PSV met 3-0.

Wil jij een mooie bal van Intersport Schutte Raalte winnen? Voorspel dan de uitslag van beide duels in een korte reactie onder dit artikel. Degene met een goede voorspelling wint de bal. Bij meerdere goede voorspellingen, loten we een winnaar. Meedoen kan tot de aftrap van beide wedstrijden: Zaterdagavond 19.45 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.