wedstrijd van de week wijhe overwetering

Oh, wat is ie lekker! De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal belooft een editie te worden die we niet snel vergeten. Vergeet de ‘grote IJsselderby’, want zondag is het tijd voor de échte IJsselderby. Wijhe’92 en SC Overwetering kruisen dit weekend de degens. De belangen? Groot. Het verschil tussen beide teams op de ranglijst? Nihil.

Overwetering en Wijhe bezetten respectievelijk de zevende en achtste plek op de ranglijst van de Tweede Klasse J. Het verschil tussen beide teams is slechts 1 punt in het voordeel van Olst.

Opvallend is wel dat het doelsaldo van Wijhe aanzienlijk beter is. Wijhe kreeg maar liefst 11 goals minder tegen dan concurrent Overwetering. Daarentegen scoorde de Olster ploeg vaker.

Op 6 oktober stonden de ploegen voor het laatst tegenover elkaar. Toen werd het 2-0 voor Overwetering dankzij doelpunten van Bram van Bessen en Ronnie Haverkamp. Of Wijhe zondag het thuisvoordeel ook in een overwinning om kan zetten, moet nog blijken.

De aftrap van het duel is om 14.00 uur. Tot die tijd kun je meedoen aan de Wedstrijd van de Week door een voorspelling van de uitslag te doen. Onder de goede voorspellers wordt een mooie bal van Intersport Schutte Raalte verloot. Succes!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.