Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week lemelerveld heeten

wedstrijd van de week lemelerveld heeten

De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal is de competitiewedstrijd tussen Lemelerveld en Heeten uit de Derde Klasse B.

Lemelerveld voert de ranglijst van de competitie aan. Met 34 punten uit 15 wedstrijden en slechts 1 nederlaag dit seizoen, lonkt het kampioenschap. Maar er zijn kapers op de kust: Heerde bijvoorbeeld. Heerde heeft een wedstrijd minder gespeeld en drie punten minder. Als die ploeg het inhaalduel dus wint, staan beide teams in punten gelijk. Kortom: Lemelerveld moet de komende weken ‘gewoon’ blijven winnen.

Heeten is een echte middenmoter in de Derde Klasse B. Met 20 punten uit 15 duels bezet de ploeg de zevende plaats. Achterover hangen kunnen de Heetenaren echter niet. Als Heeten namelijk punten laat liggen terwijl concurrenten wel scoren, dan kan het in één weekend naar de tiende plek zakken. En dan ontstaan er kopzorgen.

Kortom: Een wedstrijd waarin beide teams heel andere belangen behartigen, maar zeer zeker wel het zelfde doel nastreven.

Op 29 september werd het in Heeten 1-3 voor de Lemelervelders. Mooie bal van Intersport Schutte winnen? Voorspel dan in een korte reactie onder dit artikel de uitslag van de wedstrijd. Meedoen kan tot aan de aftrap: zondagmiddag 14.00 uur.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.