wagenmans wonen houdt magazijnverkoop

Eens in de twee jaar houdt Wagenmans Wonen in Lemelerveld een magazijnverkoop. Alle uitlopende, licht beschadigde en overgebleven showroommodellen van de laatste 2 jaar gaan dan met hoge kortingen de deur uit.

Daarnaast heeft wagenmans door faillissementen van toeleveranciers enkele partijen tegen zeer scherpe prijzen kunnen kopen. Kwaliteitsmeubelen tegen outletprijzen.

Op donderdagavond 13 februari krijg je van 19.00 uur tot 21.00 uur, vrijdag 14 februari van 13.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag 15 februari van 13.00 uur tot 17.00 uur en zondag 16 februari van 13.00 uur tot 17.00 uur de kans om tegen hele scherpe prijzen de meest fraaie meubelen te kopen. De verkoop vindt plaats aan de Handelsweg 33 op het industrieterrein in Lemelerveld. Weet je dat niet te zitten? Volg dan de bordjes. De prijzen zijn allemaal exclusief bezorgen, tegen meerprijs is dit uiteraard mogelijk.

Door ruimte te maken in de winkel hebben ze bij Wagenmans een mooie nieuwe collectie kunnen inkopen. Ga voor de nieuwste trends naar de winkel in Lemelerveld. Net als bij de magazijnverkoop zijn ze hier ook open op zondag 16 februari van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.