wagenmans ik ben 247 wethouder

Misha stelde vragen over het aantal dagen dat Wagenmans werkzaam is voor Raalte. Het gemeenteraadslid van 1voorAllen stelde namelijk dat Wagenmans maar vier dagen per week werkt, terwijl hij bijna fulltime (0,95 fte) betaald wordt.

“Ik denk dat ik wel zeventig of tachtig uur per week werk. Maar begrijp goed: Ik heb ook nog een bedrijf waarin in actief ben. Daarom vond ik het niet terecht om voor 100% op de payroll te gaan. Op die manier kan ik iedereen recht in de ogen kijken,” reageert Wagenmans. “Ik ben in principe niet op vrijdag aanwezig, maar als er toch iets is op vrijdag, dan ben ik er gewoon.”

Wagenmans: “Naast wethouder ben ik ook nog loco-burgemeester in Raalte. Ik neem waar als Piet er niet is. Daar word ik ook niet voor betaald.”

“Maar het is een legitieme vraag van Ben Misha hoor. We zullen zijn brief dan ook netjes beantwoorden,” besluit Wagenmans.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.